Importator direct de tesaturi !!!


Inca din 1992 suntem importatori de materiale textile !


mai mult...
Logo Slide1

Alege moda viitorului !!!


Suntem intotdeauna in pas cu moda, veniind in intampinarea tuturor dorintelor clientilor nostrii. 


mai mult...
Logo Slide2

Fii in trend !!!


Doar de la noi poti cumpara materialele textile potrivite tinutei tale !!! Aducem ultimele noutati in domeniu fiind mereu conectati la cum evolueaza trendul global !!!

 


mai mult...
Logo Slide3

Despre Noi

     Firma S.C. UNICO S S.R.L., infiintata in anul 1992, este importator direct de tesaturi din China, Turcia, Pakistan, Ungaria, etc..

     Gama noastra de produse este foarte variata cuprinzand: tesaturi din bumbac( chiffon, bumbac creponat, damasc, finet, doc, tercot,etc.), tesaturi sintetice( catifea, dantele, voaluri, saten, paiete, broderii, captuseala, latex, imitaite de piele, etc.), perdele, draperii, materiale decoratiuni, lenjerii de pat, lenjerii 3D, steaguri, meteraru

      Firma noastra are sediul social in Hunedoara si punct de lucru in Timisoara.

       

   
    In 1992 cand am infiintat firma UNICO S S.R.L. ne-am gandit sa oferim clientilor tesaturi si materiale textile de calitate din import.

      In decursul celor peste 25 de ani de activitate am adus produse care sa satisfaca gusturile tuturor clientilor nostri pastrand totodata preturi competitive. Materiale textile de buna calitate au fost livrate clientilor nostri, primind din partea acestora numai cuvinte de lauda.

 

      Speram ca si in urmatorii ani de functionare sa ne ridicam la standardele dorite de clientii nostrii, furnizandu-le, ca si pana acum, o gama larga de tesaturi !!!

   

    

    SUNTEM INSCRISI SI PE SEAP !  ACCEPTAM PLATA SI PRIN TREZORERIE !

 

    Firma " UNICO S " S.R.L. a obtinut locul 2 in TOP AFACERI ROMANIA 2010 si locul 3 in TOP AFACERI ROMANIA 2011, judetul Hunedoara

 

    IN  2012,2013 si 2014, 2015, 2016,2017 si 2018 AM OBTINUT  LOCUL 1 in TOP AFACERI ROMANIA pe judetul Huneadoara !!!